موزه هنرهای معاصر تهران، میزبان نمایشگاه ریشه ها و سنگ ها
به گزارش وبلاگ توسعه دهنده ها، اخیرا تعداد زیادی جعبه بسیار بزرگ در مقابل موزه هنرهای معاصر، توجه رهگذرها را به خود جلب نموده بود. این جعبه های بزرگ چوبی، حاوی آثار هنری حجمی تونی کرگ، مجسمه ساز نامدار انگلیسی بودند. حالا موزه هنرهای معاصر تهران، میزبان این آثار هنری حجمی است. ما هم به همین بهانه سری به موزه هنرهای معاصر تهران زدیم تا با یک گزارش تصویری همراه شما باشیم. با گزارش اختصاصی خبرنگاران همراه باشید، با این شرح که متن این مطلب برگرفته از کاتالوگ این نمایشگاه و شرحات خالق آثار است.
نمایشگاه ریشه ها و سنگ ها در تجلیل گوناگونی و نیرویی است که شاخصه کارهای هنرمند بین المللی و پرکار، تونی کرگ است.
این هنرمند برجسته چوب، شیشه، پولاد، برنج، پلاستیک و سفال را چه به صورت مجزا و چه به صورت ترکیب با یکدیگر و در کنار طرح ها و کارهای چاپی خود به صورت لایه لایه، قالب گرفته، فرم داده شده، خرد شده یا پودر شده ساخته است.
وی در توصیف آثار خود ذکر می نماید که فرم ها و تصاویری که از طریق هنرمندان به وجود آمده است، به ندرت نتیجه خلق بی پایه و اساس هستند، بلکه نتیجه درک آن ها از حیات خویش است که به نوبه خود تنها می تواند دانش، تاریخچه و باورهای درون فرهنگ هنرمند را منعکس کند.
تونی کرگ باور دارد که هر ماده ای می تواند دربردارند معنا، تخیل و عاطفه باشد.
متخلخل، گچ و استیل، 1997
همه این ها به کرگ اجازه می دهند تا از طریق هر پیکره ای که خلق می نماید، حقیقت محیط اطراف خود را بیان کند.
پیش از در آوردن آثار به صورت سه بعدی، کرگ از طراحی به عنوان یک ابزار پایه، برای تجسم ایده های خود استفاده می نماید.
تونی کرگ از سال 1969 کار نموده و آثار خود را به نمایش گذاشته است.
وی در کالج سلطنتی هنر در لندن تحصیل نموده و از سال 1977 در شهر وویرتال زندگی می نماید.
کرگ در داکیوتا 7 و 8 شرکت نموده است و در سال 1988 نماینده انگلیس در بینال ونیز بوده است.
وی برنده جایزه های گوناگونی مثل جایزه ترنر در گالری تیت لندن در سال 1988 و نعتبرترین جایزه سلطنتی در توکیو 2007 و موفقیت مادام العمر در زمینه مجسمه سازی معاصر در سال 2017 شذه است.
نمایشگاه آثار او تا 22 دی ماه در موزه هنرهای معاصر تهران ادامه دارد. فرصت بازدید از این موزه در همه روزهای هفته به جز دوشنبه ها و با مبلغ ورودی 5000 تومان برای علاقه مندان به هنر فراهم خواهد بود. اگر شما هم از این مجموعه تماشا نموده اید، نظر خود را با وبلاگ توسعه دهنده ها و خوانندگان ما در میان بگذارید.
منبع: کجارو