راهنمای خرید خانه نوساز ، 1

به گزارش وبلاگ توسعه دهنده ها، هیچ چیز به مقدار خرید یک خانه نوساز هیجان انگیز نیست. خانه نوساز نه تنها به خاطر به روز بودن لوازم به کار رفته در آن و تمیزی و تازگی اش، بلکه به خاطر حس مالکیت فوق العاده ای که به خریدار می دهد هواداران زیادی دارد. اما واقعیت این است که خرید چنین خانه ای گاهی با مسائل خاص خودش همراه است که باید قبل از بستن قرارداد به آن ها توجه کنید.

راهنمای خرید خانه نوساز ، 1

پرس و جو کنید

وقتی خانه مورد نظرتان را پیدا کردید، به محله ای که خانه در آن واقع شده بروید و کمی تحقیق کنید. قبل از هر چیز از نام سازنده آن با خبر شوید. در هر منطقه سازندگان خوش نام و بدنام وجود دارند که کیفیت کارشان با هم فرق دارد. اگر می خواهید در سال های سکونت تان در خانه تازه، مرتب دست به آچار نباشید یا پای تعمیرکار به خانه تان باز نگردد، سراغ خانه ای بروید که سازنده آن از سازندگان خوش نام منطقه است. علی رغم باور بسیاری از مردم، خانه های شخصی ساز یا خانه هایی که سازنده آن ها تجربه چندانی ندارد، توصیه نمی گردد. البته باید بدانید که خانه های سازندگان خوش نام ممکن است کمی گران تر باشد اما این گرانی ارزشش را دارد!

درباره جزئیات صحبت کنید

اگر خانه در آخرین مراحل ساخت و ساز است، حتما از فروشنده سئوال کنید که نصب کدام تجهیزات بر عهده او خواهد بود، زیرا بعضی فروشندگان به محض نوشتن قولنامه فروش، از زیر بار کامل کردن ساخت خانه شانی خالی می نمایند. البته تعدادی از خریداران ترجیح می دهند خانه را خام تحویل بگیرند تا با سلیقه خودشان دیزاین نمایند. خانه خام به خانه ای گفته می گردد که رنگ نشده، کابینت و کمد ندارد و کولر و پکیج (یا آبگرمکن) برای آن نصب نشده است. اگر بودجه تان محدود است بهتر است با فروشنده شرط کنید که همه این تجهیزات را نصب کند و خانه را رنگ شده تحویلتان دهد؛ چون در این صورت هم هزینه کمتری برای متریال می پردازید و هم دردسر پیدا کردن نصاب و تأسیسات کار را ندارید. راه سوم این است که از فروشنده بخواهید متریال را مطابق سلیقه شما انتخاب نموده و مابه تفاوت قیمت را به او بپردازید.

از متخصص یاری بگیرید

در ساختمان های نوساز، به علت آنکه خیلی از امکانات هنوز استفاده نشده، ممکن است ایراداتی وجود داشته باشد که به مرور معین می شوند. نبود عایق صوتی در وبلاگ توسعه دهنده هاها، کمی فشار آب، اشکالات موتورخانه، سیم کشی برق، مسائل مربوط به تهویه بخصوص در واحدهای کوچک تر از 70 متر، مسائل شایعی هستند که خریداران را به دردسر می اندازند. بنابراین توصیه می کنیم حتما از یک فرد مورد اعتماد که متخصص تأسیسات ساختمانی است یاری بگیرید. او را به خانه نوساز ببرید و از او بخواهید کیفیت این موارد فنی را آنالیز کند.

جنگ اول به از صلح آخر

یکی از شایع ترین مسائل خانه های نوساز، آماده نبودن پروانه ساخت و سند آن هاست. بعضی از این خانه ها ممکن است در مراحل اخذ گواهی انتها کار باشند و این یعنی ممکن است تا مالکیت قطعی خانه نوسازتان راه درازی در پیش داشته باشید. قبل از آنکه پای قراردادتان را امضا کنید حتما درباره داشتن پروانه ساخت، سند تفکیکی و زمان قطعی انتقال سند مطمئن شوید. اگر خانه ای پروانه ساخت و تقسیم نامه نداشته باشد، خرید آن را توصیه نمی کنیم چون علاوه بر این که متراژ دقیق ساختمان هنوز معین نشده ممکن است به علت بعضی تخلفات، هزینه های تازهی تراشیده گردد یا ساختمان نیازمند عملیات اصلاح و بازسازی باشد.

قدم اول را درست بردارید

به علت همه مواردی که در بند قبل گفتیم، در خرید خانه نوساز باید ملاحظات حقوقی را بیشتر در نظر بگیرید. برای نوشتن مبایعه نامه و گرفتن کد رهگیری می توانید از مشاوره یک فرد مورد اعتماد در خانواده و دوستانتان یاری بگیرید. قراردادی را که تنظیم می کنید به چند نفر نشان دهید که از نظر حقوقی بسیار محکم و قابل پیگیری باشد و به اصطلاح مو لای درز آن نرود. اگر در این مرحله درست قدم بردارید تا مرحله سند زدن بدون دردسر پیش می روید و می توانید خیالتان را از بابت مسائل احتمالی بعدی مثل خلف وعده فروشنده یا غبن و تدلیس راحت کنید.

امیدوارم با استفاده از این نکات بتوانید از بین انبوهی از خانه های نوساز برترین گزینه را انتخاب نموده و آن را خریداری کنید و سال های سال از سکونت در آن لذت ببرید.

منبع: بلاگ دیوار

به "راهنمای خرید خانه نوساز ، 1" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای خرید خانه نوساز ، 1"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید