طرز تهیه شیرینی نخودچی اصل و ریزه کاری های آن

به گزارش وبلاگ توسعه دهنده ها، شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های خوشمزه قزوینی است که این روزها در قنادی های سراسر ایران تهیه می گردد و به عنوان یکی از شیرینی های محبوب عید، هواداران بسیاری را پیدا نموده است. راز پخت حرفه ای این شیرینی استفاده از آرد نخودچی مرغوب و لطیف و البته رعایت کردن چند ریزه کاری ساده طرز تهیه شیرینی نخودچی است. برای تهیه شیرینی نخودچی اصل و حرفه ای، حتی احتیاج به هیچ وسیله یا ابزار خاصی ندارید؛ آرد مرغوب را تهیه کنید و باقی کار را همراه با ما پیش ببرید.

طرز تهیه شیرینی نخودچی اصل و ریزه کاری های آن

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی

  • آرد نخودچی مرغوب 500 گرم
  • کره یا روغن صاف قنادی یا روغن جامد 250 گرم
  • پودر قند یا شکر 250 گرم
  • زعفران ساییده شده یک قاشق چای خوری
  • هل ساییده شده یک قاشق چای خوری
  • پودر یا خلال پسته و بادام به اندازه لازم

طرز تهیه شیرینی نخودچی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی نخودچی، ابتدا کره یا روغن صاف قنادی را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا نرم گردد سپس از طریق یک همزن برقی، چند دقیقه هم بزنید.

مرحله دوم

پودر قند یا شکر را داخل روغن ریخته و به مدت چهار دقیقه هم بزنید تا کاملا حل گردد سپس پودر هل را به مخلوط اضافه نموده و دوباره هم بزنید.

مرحله سوم

آرد نخودچی که برای تهیه شیرینی نخودچی استفاده می کنید را دو تا سه بار الک کنید تا کاملا صاف و یک دست گردد سپس به مخلوط اضافه نموده و آنقدر هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. خمیر را کمی ورز دهید. دقت کنید که خمیر نباید بیش از حد ورز داده گردد، چون این کار موجب به روغن افتادن خمیر می گردد.

مرحله چهارم

در ادامه زعفران دم نموده را اضافه نموده و مخلوط کنید تا خمیر کاملا یک دست و یک رنگ گردد. برای نرم تر شدن شیرینی در این مرحله می توانید خمیر را از طریق چرخ گوشت، چرخ کنید.

مرحله پنجم

مواد شیرینی نخودچی را داخل سلفون قرارداده و اجازه دهید پنج تا شش ساعت استراحت کند.

مرحله ششم

فر را روی دمای 160 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را به یاری وردنه با ضخامت نیم تا یک سانتی متر روی سینی باز کنید سپس قالب دلخواه تان را داخل آرد بزنید و آغاز به قالب زدن کنید. اگر مایل نبودید از قالب بهره ببرید، خمیر را گرد نموده و روی سینی فر بچینید.

مرحله هفتم

شیرینی های نخودچی تهیه شده را از طریق پودر یا خلال پسته تزیین کنید و به مدت 15 تا 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی شده؛ سینی را از فر خارج نموده و بگذارید تا کاملا خنک شوند. شیرینی نخودچی را در ظرفی مناسب چیده و سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه شیرینی نخودچی اصل و ریزه کاری های آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی نخودچی اصل و ریزه کاری های آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید