طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی در فر

به گزارش وبلاگ توسعه دهنده ها، تهیه پیراشکی گوشت در فر روشی بسیار سالم خوشمزه است. طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی در فر را در این مطلب بخوانید و تمام ترفتدهای آن را بیاموزید.

طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی در فر

وبلاگ توسعه دهنده ها | سرویس آشپزی - همه ما پیراشکی گوشت و پیراشکی مرغ را غذایی لذیذ می دانیم و از خوردن آن سیر نمی شویم. معمولا این غذا را با خمیر ها یا پودر خمیر آماده درست می کنیم، اما می توانید با یک خمیر جادویی، طعم این غذا را به میزان قابل توجهی ارتقا دهید. به علاوه در این خمیر از هیچگونه مواد نگهدارنده ای استفاده نمی شود و بسیار سالم است. طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی ساده است و با کمی دقت می توانید خوشمزه ترین پیراشکی گوشتی که تا به امروز میل کرده اید را تهیه کنید.

در این مطلب آمده است:

  • طرز تهیه خمیر جادویی
  • طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی
  • انواع غذا با خمیر جادویی

طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی

برای تهیه پیراشکی های خوشمزه، در ابتدا نیاز به خمیر داریم؛ تهیه خمیر جادویی بسیار ساده است و در ادامه آموزش این خمیر را به روشی ساده آورده ایم.

طرز تهیه خمیر جادویی یا همه کاره برای پیراشکی

به منظور تهیه این خمیر به حدود دو الی سه ساعت زمان و مواد اولیه ای که در ادامه ذکر می شود، نیاز دارید.

مواد لازم
آرد سفید500 گرم
شیر ولرمیک لیوان
تخم مرغیک عدد
خمیرمایه فوری3 قاشق چایخوری
شکر4 قاشق چایخوری
نمکیک قاشق چایخوری
روغن6 قاشق غذاخوری

چند نکته:

  • آرد سفید را قبل از استفاده سه مرتبه الک کنید.
  • شیر باید ولرم باشد، اما نباید به حدی گرم باشد که دست را بسوزاند. شیر باید تا حدی گرما داشته باشد که خمیر مایه در آن حل شود.

روش تهیه خمیر پیراشکی

  1. شیر، خمیرمایه و شکر را با یکدیگر مخلوط کرده و بهم بزنید تا شکر حل شود. درب ظرف را بگذارید و به مدت 15 دقیقه به آن استراحت دهید تا خمیرمایه پف کنند.
  2. اکنون روغن، نمک و تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کرده، بهم بزنید تا مایه یک دست شود.
  3. پس از آنکه خمیرمایه و شیر به مدت 15 دقیقه استراحت کرد، دو قاشق غذاخوری از آرد الک شده را به آن اضافه کرده و بهم بزنید. آرام بهم بزنید تا پف خمیرمایه از بین نرود.

  4. سپس مایه را به روغن و تخم مرغ اضافه کنید.
  5. در این مرحله آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و به آرامی بهم بزنید.
  6. خمیر را به مدت 10 دقیقه با دست ورز دهید تا کاملا لطیف و یکنواخت شود.

  7. اکنون خمیر باید به مدت یک الی دو ساعت استراحت کند. برای این منظور خمیر را در ظرفی قرار دهید و درب آن را محکم ببندید. می توانید از سلفون نیز برای پوشاندن درب ظرف استفاده کنید.

پس از گذشت این مدت خمیر جادویی آماده است.

چند نکته:

  • در مراحل تهیه این خمیر از هم زن برقی استفاده نکنید، زیرا باعث می شود که پف خمیرمایه از بین برود.
  • باتوجه به متفاون بودن جذب آردها، ممکن است به مقدار بیشتر یا کمتری از آرد سفید نیاز داشته باشید، از اینرو باید آرد را به تدریج استفاده کنید.

اکنون نوبت به شرح طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی رسیده است.

طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی

به منظور تهیه این غذا برای چهار الی پنج نفر به حدود یک ساعت و نیم الی دو ساعت زمان و مواد اولیه ای که در جدول زیر مشاهده می کنید، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
گوشت قرمز چرخ شده250 گرم
فلفل دلمه اییک عدد
قارچ200 گرم
پیازیک عدد
تخم مرغیک عدد
پنیر پیتزا200 الی 300 گرم
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
فلفل، نمک، آویشن، دارچین، روغن و کنجد برای تزیینبه میزان لازم

دستور پخت پیراشکی با خمیر جادویی

  1. قارچ ها و فلفل دلمه ای را جداگانه خرد کنید.

  2. پیاز را ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کرده و یک لیوان آب به آن اضافه کنید. روی حرارت ملایم شعله قرار دهید تا آب آن تبخیر شده و گوشت کاملا بپزد.
  3. قارچ را به گوشت اضافه کنید و صبر نمایید تا آب آن تبخیر شود.
  4. زمانی که هیچ آبی در مخلوط گوشت و قارچ باقی نماند، روغن و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید.

  5. اکنون رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و بهم بزنید تا تمام مواد رنگ رب بگیرند.
  6. روی یک سطح را آرد بپاشید و یک مقدار از خمیر جادویی را برش زده و پهن کنید.
  7. با دست یا وردنه قطر خمیر را به یک سانتیمتر برسانید، سپس با یک لیوان دایره هایی را از خمیر جدا کنید.

  8. خمیر دایره ای را باز کنید و مقداری از مایه گوشت و پنیر پیتزا را روی یه قسمت خمیر قرار دهید و طرف دیگر را روی آن برگردانید و با دست لبه های آن را فرم دهید.

  9. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و زرده را کمی بهم بزنید. پیراشکی ها که آماده شد، مقداری از زرده تخم مرغ را روی آن بزنید و کمی کنجد بپاشید.
  10. داخل یک سینی فر را چرب کنید و پیراشکی با خمیر جادویی را داخل سینی بچینید.
  11. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و به مدت 15 الی 20 دقیقه پیراشکی ها را در فر قرار دهید.

  12. سپس به مدت سه الی پنج دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید تا روی پیراشکی ها نیز برشته شوند.

پیراشکی ها را با سس کچاپ خانگی میل کنید و از طعم آن لذت ببرید!

انواع غذا با خمیر جادویی

رایج ترین غذاهایی که با خمیر جادویی تهیه می شوند، موارد زیر هستند:

  • انواع سمبوسه
  • انواع پیتزا ایتالیایی و آمریکایی
  • پیراشکی
  • نان رول دارچینی

سخن آخر

طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی به همین سادگی بود. اگر چه تهیه این غذا با پودر خمیر پیراشکی یا خمیر های آماده ساده تر است، اما طعم بی نظیر خمیر جادویی را نخواهند داشت. پیراشکی گوشت غذایی مناسب برای پیکنیک است، زیرا به سادگی می توان آن را سرو کرد. علاوه بر این، بچه ها، حتی بچه ها بدغذا نیز این غذا را بسیار دوست دارند.

در آخر توصیه می کنیم طرز تهیه خمیر جادویی پیتزا (خمیر معرکه یا خمیر فوق العاده) را نیز در وبلاگ توسعه دهنده ها یاد بگیرید و از تهیه این خمیر بی نظیر نیز لذت ببرید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی در فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی در فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید