طرز تهیه کوکو ماکارانی، کوکوی مجلسی و خوشمزه

به گزارش وبلاگ توسعه دهنده ها، خبرنگارانـ کوکو یکی از غذا های خوشمزه و محبوب ایرانی هاست که در برنامه غذایی ما جایگاه ویژه ای دارد. تهیه کوکو معمولاً آسان است و زمان کمی برای طبخ احتیاج دارد؛ بعلاوه مواد تشکیل دهنده آن ساده و در دسترس است. کوکو ها انواع متفاوتی دارند و بسیار متنوع هستند. برای مثال می توان به کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکو مرغ، کوکو لوبیا سبز، کوکوی سبزیجات، کوکوی بادمجان، کوکوی کدو و... اشاره نمود که نشان دهنده تنوع این غذاست.

طرز تهیه کوکو ماکارانی، کوکوی مجلسی و خوشمزه

به گزارش وبلاگ توسعه دهنده ها، کوکو ماکارانی یکی از انواع کوکو های مدرن و امروزی است که از ترکیب ماکارانی با تخم مرغ تهیه می گردد و طعم بسیار دلچسبی دارد. این کوکو بعلاوه یک غذای زیبا و متفاوت برای مهمانی ها و میز غذای شماست. در ادامه این مطلب طرز تهیه کوکو ماکارانی همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این کوکو تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کوکو ماکارانی

ماکارانی فرمی: 250 گرم

تخم مرغ درشت: 5 عدد

ژامبون: 300 گرم

فلفل دلمه ای: 1 عدد

قارچ خرد شده: نصف لیوان

پنیر پیتزا: 250 گرم

سس کچاب: 3 قاشق غذاخوری

شیر: نصف لیوان

نمک و فلفل: به اندازه لازم

روغن برای سرخ کردن: به اندازه لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای تمامی افراد به ویژه بچه ها توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی تری دارد. فلفل دلمه ای به علت مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و بعلاوه برای درمان کم خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و برطرف یبوست بسیار مفید است.

ته فلفل دلمه ای برجستگی هایی وجود دارد. فلفل دلمه هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسب تر از فلفل نر است. فلفل دلمه ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می گردد و در آشپزی کاربردی تر است. برعکس فلفل دلمه ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی گردد و خوشمزه باقی می ماند.

نکات مربوط به پنیر پیتزا

پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیر های دیگر ارائه می گردد. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین های گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث می گردد که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کم تر جذب بدن شوند. از ویژگی های یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. بعلاوه یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچ وجه پس از پخت روغن پس نمی دهد. برای خوشمزه تر شدن غذا همواره سعی کنید از ترکیب چند نوع پنیر پیتزا با هم بهره ببرید.

نکات مربوط به قارچ

قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است؛ بعلاوه در پیش گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ بعلاوه بهتر است قارچ هایی را که روی پوست آن ها لکه قهوه ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.

طرز تهیه کوکو ماکارانی

1 ـ برای آغاز کار ابتدا یک قابلمه را تا نیمه از آب پرکنید و روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاد. وقتی آب جوش آمد، ماکارانی فرمی را همراه با شیر و کمی نمک داخل قابلمه بریزید و ده دقیقه صبر کنید تا ماکارانی کاملا بپزد و نرم گردد؛ سپس آن را آبکش کنید.

2 ـ در مرحله بعد ژامبون، فلفل دلمه ای و قارچ را خرد کنید؛ سپس هرسه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

3 ـ تخم مرغ ها را داخل یک کاسه نسبتا بزرگ بشکنید؛ سپس سس کچاب را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملا مخلوط شوند.

4 ـ حالا ماکارانی آبکش شده را به کاسه تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام ماکارانی ها به مخلوط تخم مرغ آغشته شوند.

5 ـ داخل یک ماهی تابه بزرگ و پهن کمی روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ گردد؛ سپس نیمی از ماکارانی را داخل ماهی تابه بریزید و خوب پهن کنید تا کاملا صاف و یکدست گردد. حالا مخلوط قارچ، فلفل دلمه ای و ژامبون خرد شده را روی لایه ماکارانی بریزید و خوب پخش کنید و بعد پنیر پیتزا را روی آن ها بریزید؛ سپس بقیه ماکارنی را داخل ماهی تابه بریزید و با قاشق خوب پخش کنید تا کاملا روی مواد را بپوشاند.

6 ـ درب ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا یک طرف کوکو کاملا سرخ گردد. بعد درب ماهی تابه را بردارید و کوکو را برگردانید تا هر دو طرف آن سرخ گردد. بعد از اینکه هر دو طرف کوکو سرخ شد، می توانید کوکو را داخل ظرف سرو بکشید و با سس کچاب و سبزیجات تزیین کنید. نوش جان.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه کوکو ماکارانی، کوکوی مجلسی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو ماکارانی، کوکوی مجلسی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید