مکانیزاسیون زمین های یکپارچه برای افزایش بهره وری در کشاورزی
به گزارش وبلاگ توسعه دهنده ها، معاون اقتصادی استاندار کردستان گفت: اگر در زمین های یکپارچه مکانیزاسیون استفاده شود افزایش بهره وری را در کشاورزی خواهیم داشت.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری وبلاگ توسعه دهنده ها از استانداری کردستان، خالد جعفری در دومین جلسه نشست هم اندیشی نخبگان و سرآمدان مسائل اقتصادی استان که با دستور کار بررسی چالش ها و مسائل حوزه کشاورزی استان و ارائه راه حلهای اجرایی برگزار شد، اظهار کرد: 2/2 اسب بخار در هکتار مکانیزاسیون کشاورزی استان کردستان است که اگر در زمین های یکپارچه استفاده شود افزایش بهره وری خواهیم داشت.
وی افزود: ضریب مکانیزاسیون در کشاورزی افزایش پیدا کرده است؛ اما باید ببینیم این توسعه مکانیزاسیون تا چه حد توانسته موجب صنعتی شدن کشاورزی، افزایش تولیدات و بهره وری شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان تأکید کرد: در حوزه کشاورزی به دنبال برنامه های درازمدت نیستیم؛ بلکه باید با توجه به واقعیت های موجود نسخه بپیچیم؛ امروز جامعه مطالبه گر است و به راه حل نیاز داریم.
جعفری با اشاره به ظرفیت بالای آب وخاک کردستان مطرح نمود: ازلحاظ سطح اراضی کشاورزی رتبه دوم کشور را داریم و در تولید ارقام مختلف گندم به خوبی عمل کرده ایم؛ بنابراین می خواهیم در این جلسات بررسی کنیم که چگونه از این ثروت بزرگ استفاده کنیم.
بانوان در کشاورزی تأثیر بسزایی دارند
وی با بیان این مطلب که در این شرایط تحریم که بر کشور حاکم بوده، کشاورزی به دلیل درون زا بودن فرصت است، گفت: کشورهای جهان از کشاورزی به صنعت و توسعه رسیده اند؛ اما بسیاری از چالش های بخش کشاورزی ما نتیجه مسائل امروز بوده و نداشتن پیشرفت های اقتصادی استان، نه به دلیل ناتوانی بلکه به دلیل اینکه تحریم ها دست ما را بسته است.
جعفری مطرح نمود: قانون یکپارچه سازی اراضی، در کشور وجود دارد؛ اما نتوانسته ایم آن را اجرایی کنیم به دلیل اینکه همه چیز ریشه در فقر دارد و افراد حاضر نیستند از احساس مالکیت های اندک خود بگذرند. بانوان در کشاورزی استان تأثیر بسزایی دارند و جا دارد فعالان و صاحب نظران این عرصه در جلسات کارگروه حضور پیدا کنند.
4121/4062/
منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا