گوشت قربانی را فورا نخورید

به گزارش وبلاگ توسعه دهنده ها، مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از خانواده ها خواست گوشت قربانی را حداقل به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری نموده و فردای عید قربان آن را مصرف نمایند.

گوشت قربانی را فورا نخورید

امید حاج محمدی در گفت و گو با خبرنگار وبلاگ توسعه دهنده ها، با تبریک عید قربان به مردم استان اظهار کرد: با توجه به احتمال بروز بیماری های مشترک بین انسان و دام توصیه می گردد خانواده ها از مصرف سریع گوشت قربانی صرف نظر نمایند.

حاج محمدی افزود: یکی از خطرناکترین بیماری های مشترک بین انسان و دام بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است که برای پیشگیری از انتقال احتمالی این بیماری به افراد که به شدت هم خطرناک است، توصیه می گردد خانواده ها گوشت قربانی را حداقل 24 ساعت پس از نگهداری در یخچال مصرف نمایند.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه ادامه داد: نگهداری گوشت دام تازه ذبح شده در یخچال به مدت 24 ساعت سبب می گردد تا علاوه بر ترد شدن گوشت به دلیل جمود نعشی، احتمال انتقال بیماری های خطرناکی مثل تب کریمه کنگو از بین برود.

حاج محمدی همچنین با اشاره به احتمال انتقال بیماری به وسیله منافذ پوستی حین خرد کردن گوشت، از قصابان و زنان خانه دار که اقدام به خرد کردن گوشت دام قربانی می نماید، خواست هنگام کار کردن حتماً از دستکش استفاده نموده و نکات بهداشتی را رعایت نمایند.

حاج محمدی اشاره ای هم به ذبح رایگان دام در کشتارگاه های استان به مناسبت عید قربان داشته اضافه نمود: در استان 12 کشتارگاه دام داریم که همگی این کشتارگاه ها امروز اقدام به کشتار دام های قربانی مردم استان به صورت رایگان نموده اند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه در ادامه از همه مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه دام و سایر موارد در مورد عرضه و ذبح غیرمجاز دام، با شماره 1512 دامپزشکی تماس بگیرند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "گوشت قربانی را فورا نخورید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گوشت قربانی را فورا نخورید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید