خواب دیروقت شما را چاق می نماید
به گزارش وبلاگ توسعه دهنده ها، محققان با آغاز فصل تحصیل هشدار می دهند خواب دیروقت نوجوانان و جوانان مشغول به تحصیل آنها را به میزان قابل توجهی چاق می نماید.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی وبلاگ توسعه دهنده ها به نقل از دیلی میل، محققان با آغاز فصل تحصیل هشدار می دهند خواب دیروقت نوجوانان و جوانان مشغول به تحصیل آنها را به میزان قابل توجهی چاق می نماید.
به گفته کارشناسان، شبکه های اجتماعی و به طور کلی اینترنت منجر به دیرخوابیدن قشر جوان شده و از طرف دیگر با آغاز فصل مدرسه و دانشگاه آنها مجبور هستند صبح زود از خواب بیدار شوند.
این روند پراشکال نوجوانان و جوانان را به میران قابل توجهی در معرض چاقی و دیگر بیماری هایی که از چاقی نشأت می گیرد، قرار می دهد.
پژوهش انجام شده توسط محققان دانشگاه ماساچوست و هاروارد تأکید می نماید، دختران بیش از پسران در معرض تبعات دیرخوابیدن و صبح زود بیدار شدن هستند.
این تحقیقات به یافته های گذشته می افزاید که بیدار ماندن تا دیروقت ممکن است اثرات منفی از جمله خطر بیشتر افسردگی و مرگ زودرس به همراه داشته باشد.
این مطالعه که در مجله JAMA Pediatrics منتشر شده و نتایج به دست آمده از آن به خوبی نشان می دهد افرادی که تا دیروقت بیدار هستند، به مراتب بیش از دیگر افراد در معرض خطر چاقی اند.
انتهای پیغام/
منبع: خبرگزاری فارس