طرز تهیه خوشمزه ترین دنت خانگی شکلاتی به 4 روش آسان
به گزارش وبلاگ توسعه دهنده ها، دنت خانگی در حقیقت نوعی پودینگ شکلاتی است که با اسم برند تجاری آن در بین عموم جا افتاده است. هزاران هزار روش برای درست کردن پودینگ شکلاتی وجود دارد که در اصل و پایه به هم شباهت های بسیاری دارند.
به طور کلی دنت خانگی یا پودینگ شکلاتی از ترکیب پودر کاکائو یا شکلات، شیر و خامه و آرد یا نشاسته ذرت تهیه می گردد. در ادامه 4 روش بی نظیر برای درست کردن دنت خانگی را به شما آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه خوشمزه ترین دنت خانگی شکلاتی به 4 روش
1. طرز تهیه دنت خانگی شکلاتی کلاسیک
مواد لازم | |
شیر | 2 پیمانه |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
شکلات خرد شده | 100 گرم |
شکر | 2/3 پیمانه |
نشاسته ذرت | 1/3 پیمانه |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
خامه صبحانه (اختیاری) | 250 گرم |
نمک | 1 پنس |
وانیل | 1/8 قاشق چایخوری |
روش تهیه
- شیر و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر در شیر حل گردد.
- نشاسته ذرت و نمک را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
نکته: نمک عطر و طعم شکلات را در این دسر بهتر آزاد می نماید.
- زرده های تخم مرغ را در ظرف جداگانه بزنید تا از هم باز شوند. سپس، یک پیمانه از مایه شیر و نشاسته را به آرامی به زرده تخم مرغ اضافه کنید تا با یکدیگر هم دما شوند.
- مخلوط تخم مرغی را به مابقی ظرف پودینگ روی حرارت منتقل کنید.
- در این مرحله شکلات خرد شده را اضافه کنید.
- در نهایت برای ایجاد بافت خامه ای و مطبوع تر، خامه صبحانه را روی حرارت کتری نرم کنید و به پودینگ شکلاتی اضافه کنید.
- پودینگ را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را در مرحله آخر اضافه کنید.
نکته: در اثر حرارت زیاد عطر وانیل تعدیل پیدا می نماید، به همین دلیل در آخرین مرحله زمانی که حرارت خاموش شد به مواد اضافه می گردد.
دنت خانگی شکلاتی را پس از رسیدن به دمای محیط به مدت یک تا دو ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس با پودر کاکائو، میوه های فصل و گل سرخ تزیین و سرو کنید.
2. طرز تهیه دنت خانگی بدون خامه و شکلات
مواد لازم | |
شیر | 4 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
پودر کاکائو | ½ پیمامه |
نشاسته ذرت | ¼ پیمانه |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 پنس |
وانیل | 1/8 قاشق چایخوری |
روش تهیه
- ابتدا شکر، پودر کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
- شیر سرد را به مخلوط بالا اضافه کنید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید.
- زمانی که شیر به جوش آمد، هم زدن را برای دو دقیقه دیگر ادامه دهید.
- ظرف را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به آن اضافه کنید.
- دنت خانگی یا پودینگ شکلاتی آماده است. تنها کافیست درون ظرف مورد نظر ریخته، یک یا دو ساعت در یخچال به آن استراحت دهید و سپس تزیین و سرو کنید.
3. طرز تهیه دنت خانگی شکلاتی بدون تخم مرغ و نشاسته
مواد لازم | |
شیر | 2 پیمانه |
شکر | ¾ پیمانه |
شکلات خرد شده یا چیپسی | 2 پیمانه |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1/8 قاشق چایخوری |
روش تهیه
- شیر، شکر و کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر در شیر حل گردد.
- زمانی که شکر حل شد، کره و شکلات خرد شده یا چیپس شکلات را به آن اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا شکلات در شیر حل گردد.
- به محض اینکه 80 درصد از شکلات ها ذوب شد، حرارت را خاموش و ظرف را از روی حرارت بردارید و با گرمای خود مایه اجازه دهید مابقی شکلات ها آب شوند.
- در آخر وانیل را اضافه کنید و دنت را به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. دنت پس از استراحت به غلظت مورد نظر شما خواهد رسید.
4. طرز تهیه دنت خانگی شف طیبه
مواد لازم | |
شیر | 2 پیمانه |
خامه | 200 گرم |
شکر | 1/3 پیمانه |
پودر کاکائو | 1/3 پیمانه |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
شکلات تلخ خرد شده (اختیاری) | 100 گرم |
روش تهیه
- پودر کاکائو، نشاسته ذرت و شکر را مخلوط و شیر سرد را به آن اضافه کنید.
- با حرارت ملایم حدود 3 دقیقه به هم بزنید و زمانی که به غلظت رسید شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید.
- در نهایت خامه را به پودینگ شکلاتی اضافه کنید و پس از خنک شدن سرو و نوش جان کنید.
حرف آخر
همانطور که مشاهده کردید، دنت خانگی جزء آن دسته دسر هایی است که از انعطاف زیادی برخوردار است. با اضافه یا کم کردن مواد لازم، می توانید به طعم مورد علاقه خود دست پیدا کنید. در صورتی که به درست کردن دسر های شکلاتی علاقمند هستید، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه کاسترد شکلاتی را نیز در این مطلب دنبال کنید.
لطفا اگر رسپی های ارائه شده در بخش آشپزی انگیزه را تهیه کردید، تجربیات و سوالات خود را با ما و سایر همراهان انگیزه به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی سوالات شما خواهند بود.
منبع: مجله انگیزه