طرز تهیه کوکو پیازچه با سس مخصوص

به گزارش وبلاگ توسعه دهنده ها، خبرنگارانـ کوکو یکی از غذا های خوشمزه و محبوب ایرانی هاست که در برنامه غذایی ما جایگاه ویژه ای دارد. تهیه کوکو معمولاً آسان است و زمان کمی برای طبخ احتیاج دارد؛ بعلاوه مواد تشکیل دهنده آن ساده و در دسترس است. کوکو ها انواع متفاوتی دارند و بسیار متنوع هستند. برای مثال می توان به کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکو مرغ، کوکو لوبیا سبز، کوکوی سبزیجات، کوکوی بادمجان، کوکوی کدو و... اشاره نمود که نشان دهنده تنوع این غذاست.

طرز تهیه کوکو پیازچه با سس مخصوص

کوکو سبزی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین کوکو های ایرانی است که به شکل ها و روش های مختلف تهیه می گردد و روش پخت بسیار آسانی دارد. کوکو پیازچه یکی از انواع کوکو های سبزی است که از ترکیب پیازچه با تخم مرغ، آرد و ادویه تهیه می گردد و به علت داشتن پیازچه عطر و بوی بسیار دلنشینی دارد. در ادامه این مطلب طرز تهیه کوکوی پیازچه ترد و خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کوکو پیازچه

پیازچه: 200 گرم

تخم مرغ: 2 عدد

آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری

کره: 20 گرم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه لازم

روغن: به اندازه لازم

مواد لازم برای سس

ماست پر چرب: 150 گرم

گشنیز: 50 گرم

سیر: 2 حبه

پاپریکا، نمک و فلفل قرمز: به اندازه لازم

طرز تهیه کوکو پیازچه

1 ـ برای آغاز کار ابتدا پیازچه را خرد کنید؛ سپس کره را داخل ماهی تابه بریزید و اجازه بدهید ذوب گردد. بعد از اینکه کره ذوب شد، پیازچه های خرد شده را به آن اضافه کنید و حدودا 15 دقیقه با حرارت کم پیازچه را تفت بدهید تا آب پیازچه جمع گردد. وقتی پیازچه سرخ شد، اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه بدهید خنک گردد.

2 ـ تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب بشکنید؛ سپس نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا تخم مرغ پف کنید. حالا پیازچه های سرخ شده را به ترکیب تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و در آخر آرد را اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا آرد گلوله نگردد.

3 ـ داخل یک ماهی تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی اجاق گاز بگذارید تا روغن کاملا داغ گردد. حالا با قاشق از مایه کوکو بردارید و داخل روغن داغ بریزید تا سرخ گردد. وقتی یک طرف کوکو ها سرخ شد، آن را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ گردد.

4 ـ برای تهیه سس این کوکو ابتدا ماست را داخل یک کاسه بریزید؛ سپس گشنیز خرد شده، سیر رنده شده، پودر پاپریکا، نمک و فلفل قرمز را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند. بعد از اینکه کوکوی شما آماده شد، آن را داخل ظرف سرو بچینید و با این سس خوشمزه میل کنید؛ نوش جان.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه کوکو پیازچه با سس مخصوص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو پیازچه با سس مخصوص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید